Состанок:26.01.2008

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
 • Jan 26 19:21:33 <dte> epa vaka
 • Jan 26 19:21:42 <dte> Јас сум нинџа за десктоп
 • Jan 26 19:21:59 <dte> Пратив маил до тие шо знаев дека се во десктоп, ака јас теди јове и викса
 • Jan 26 19:22:04 <dte> Само теди и јас си вративме
 • Jan 26 19:22:08 <dte> Другите не ми одговорија
 • Jan 26 19:22:13 <jovan> о.О
 • Jan 26 19:22:16 <dte> А прашањето беше за шо сакаат да пишат
 • Jan 26 19:22:22 <dte> и такви некои ствари
 • Jan 26 19:23:12 <gemidjy> кој не ти одговори?
 • Jan 26 19:23:19 <dte> јове и викса
 • Jan 26 19:23:21 <gemidjy> јас на павле му кажав
 • Jan 26 19:23:26 <dte> а други не знам кои се во тимо мој
 • Jan 26 19:23:27 <gemidjy> викса не знам шо се дешава
 • Jan 26 19:23:31 <gemidjy> де го има де го нема
 • Jan 26 19:23:40 <gemidjy> еј павле е онлајн
 • Jan 26 19:23:57 * |igor_ (n=igor@79.125.253.240) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:24:05 <gemidjy> intruder, intruder
 • Jan 26 19:24:09 <gemidjy> this is not a drill
 • Jan 26 19:24:12 <gemidjy> I repeat, intruder
 • Jan 26 19:24:14 <gemidjy> :))
 • Jan 26 19:24:32 <dte> Ч)
 • Jan 26 19:24:34 <|igor_> evereybody keep calm
 • Jan 26 19:24:47 * jovan closes entrences 29, 4, 9
 • Jan 26 19:24:48 <dte> Ај видете павле дали ќе се закачи
 • Jan 26 19:24:52 * gemidjy вади двоцевкаш
 • Jan 26 19:24:59 <gemidjy> dte: дојде
 • Jan 26 19:25:02 <gemidjy> сеа ќе стигни
 • Jan 26 19:25:04 <gemidjy> значи да повторам
 • Jan 26 19:25:10 <gemidjy> 1. Шо се дешава со ПоЛугола
 • Jan 26 19:25:21 <gemidjy> 1.1 Дали тоа ќе е името официјално?
 • Jan 26 19:25:25 <gemidjy> 2. Организација на состаноците
 • Jan 26 19:25:32 <gemidjy> ко ќе дојди павле ова ќе го пастираме
 • Jan 26 19:25:35 <gemidjy> дотогаш додајте
 • Jan 26 19:25:41 * itni (n=itni@62.162.166.237) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:25:46 <jovan> ping josip
 • Jan 26 19:25:49 <itni> hola
 • Jan 26 19:25:50 <jovan> муле
 • Jan 26 19:26:02 <gemidjy> josip: магаре
 • Jan 26 19:26:05 <gemidjy> ок
 • Jan 26 19:26:10 <jovan> itni: на време
 • Jan 26 19:26:12 <gemidjy> 1. Шо се дешава со ПоЛугола
 • Jan 26 19:26:15 <gemidjy> 1.1 Дали тоа ќе е името официјално?
 • Jan 26 19:26:18 <gemidjy> 2. Организација на состаноците
 • Jan 26 19:26:22 * SewerChewer (n=CFR@79.125.191.149) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:26:30 <gemidjy> Павле и Дими да се произјаснат за 1 точка
 • Jan 26 19:26:34 <itni> !
 • Jan 26 19:26:38 <gemidjy> важат истите правила ! ? +1 -1
 • Jan 26 19:26:42 <gemidjy> itni: ајде
 • Jan 26 19:26:45 <gemidjy> прв
 • Jan 26 19:26:45 <gemidjy> :)
 • Jan 26 19:26:49 <itni> 1. јас бев зафатен на работа
 • Jan 26 19:27:19 <itni> жи сакам да ми кажите експлицитно којшо дистро че земи
 • Jan 26 19:27:34 <itni> значи - gemidjy ?
 • Jan 26 19:27:38 <gemidjy> Федора
 • Jan 26 19:27:53 <itni> josip, ? ti od kaj na s si?
 • Jan 26 19:28:09 <gemidjy> јосип не знам колку ќе биди одговорен по този впрос
 • Jan 26 19:28:14 <gemidjy> исто и виктор
 • Jan 26 19:28:18 <itni> аха
 • Jan 26 19:28:19 <gemidjy> али за то одлучвате вие
 • Jan 26 19:28:27 <itni> јас ќе му доделам
 • Jan 26 19:28:34 <gemidjy> можи
 • Jan 26 19:28:40 <itni> на ане и даме ќе им биде доделена дистрибуција
 • Jan 26 19:28:50 <itni> т.е јас ќе им напишам
 • Jan 26 19:28:55 <gemidjy> Ок извести ги
 • Jan 26 19:28:58 <itni> 2. името ок е
 • Jan 26 19:29:00 * novica (n=novica@79.125.242.35) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:29:25 <gemidjy> ок dte
 • Jan 26 19:29:28 <gemidjy> 'rya fucking here
 • Jan 26 19:29:31 <gemidjy> !!
 • Jan 26 19:29:44 <dte> Епа јас си кажав погоре
 • Jan 26 19:29:47 <gemidjy> ccc
 • Jan 26 19:29:47 <dte> Само теди ми врати
 • Jan 26 19:29:54 <gemidjy> ок
 • Jan 26 19:29:55 <gemidjy> !
 • Jan 26 19:29:57 <dte> Тој рече убунти
 • Jan 26 19:30:16 <dte> Е сеа ваљда ќе можи појќе во тимот да користат истото, на пример и јас убунту :)
 • Jan 26 19:30:17 <gemidjy> него...кој беше во десктоп ?
 • Jan 26 19:30:24 <dte> Ама за различни теми ќе пишиме
 • Jan 26 19:30:32 <dte> јас теди јове и викса
 • Jan 26 19:30:45 <gemidjy> вака имам две прашања/предлози
 • Jan 26 19:30:49 <jovan> ej, дали може да преминам во „сервер“
 • Jan 26 19:30:57 <dte> не
 • Jan 26 19:31:01 <jovan> десктоп sux
 • Jan 26 19:31:03 <jovan> u sux
 • Jan 26 19:31:12 <gemidjy> jovan: пошто имаш искуство со убунту фино е да држиш статии кај десктопот
 • Jan 26 19:31:12 <dte> Треба кај тимлидо да се обратиш...
 • Jan 26 19:31:20 <dte> тоа сум јас... и ти дадов погоре одговор :Р
 • Jan 26 19:31:28 <gemidjy> :))
 • Jan 26 19:31:32 <gemidjy> вака имам две прашања/предлози
 • Jan 26 19:31:33 <gemidjy> ?
 • Jan 26 19:31:49 <dte> ајде кажи :)
 • Jan 26 19:31:51 <gemidjy> 1. Дали ако некој забушава координаторот на тимот да го замени автоматски?
 • Jan 26 19:32:13 <gemidjy> пример, јас ако не пишам статии Павле да не ме рачуна повеќе
 • Jan 26 19:32:32 <dte> Така ќе треба само јас и павле да пишиме :)
 • Jan 26 19:32:33 <dte> ј/к
 • Jan 26 19:32:35 * maki_d (n=maki@79.125.158.21) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:33:00 <gemidjy> јас ќе пишам, ветувам :) сериозно сакам да го зајакниме малку викито и онака служи само како билборд
 • Jan 26 19:33:07 <dte> Хммм јас би му дал слобода оти имаме едно 1-2 месеци... ама при крај ако нема ништо ќе биди тогаш нешто
 • Jan 26 19:33:18 <gemidjy> 1-2 месеци???
 • Jan 26 19:33:20 <gemidjy> w.t.f.
 • Jan 26 19:33:25 <dte> Па?
 • Jan 26 19:33:31 <gemidjy> недели?
 • Jan 26 19:33:33 <gemidjy> 3 недели форца
 • Jan 26 19:33:52 <dte> хмм
 • Jan 26 19:34:06 <dte> ОК е со мене, ама овие шо имат сесија сеа да не се бунат
 • Jan 26 19:34:13 <dte> ај бе даммит кажете нешто
 • Jan 26 19:34:18 <gemidjy> вака
 • Jan 26 19:34:20 <dte> josip, jovan itni vlatko
 • Jan 26 19:34:22 <gemidjy> сите ќутат
 • Jan 26 19:34:34 <jovan> јас имам сесија :)
 • Jan 26 19:34:38 <dte> До кога?
 • Jan 26 19:34:39 <jovan> so what?
 • Jan 26 19:34:40 <gemidjy> ми се чини дека не сме спремни да поднесиме жртва
 • Jan 26 19:34:46 <itni> malku e 3 nedeli
 • Jan 26 19:34:53 <gemidjy> реков статиите и организирањето на ова се 1 ебан сат од ДЕНОТ
 • Jan 26 19:34:59 <itni> оти сите горе/долу зафатени сме
 • Jan 26 19:35:00 <gemidjy> 1 ЕБАН САТ (нека ви одѕвонува тоа)
 • Jan 26 19:35:08 <itni> ааааа
 • Jan 26 19:35:15 <itni> организирањето да
 • Jan 26 19:35:23 <itni> ама пишењето - јас така разбрав
 • Jan 26 19:35:34 <dte> Па јас за пишењето велев 1-2 месеци...
 • Jan 26 19:35:35 <gemidjy> itni: 3 недели за во случај да не има некој нешто напишано
 • Jan 26 19:35:38 <gemidjy> не пратите
 • Jan 26 19:35:43 <gemidjy> јас се збунав
 • Jan 26 19:35:45 <gemidjy> my bad
 • Jan 26 19:35:49 <dte> тш тш
 • Jan 26 19:35:50 <gemidjy> се договоривме на 3 месеци?
 • Jan 26 19:35:50 <dte> :)
 • Jan 26 19:35:53 <dte> 2
 • Jan 26 19:35:56 <gemidjy> 2
 • Jan 26 19:35:56 <gemidjy> ок
 • Jan 26 19:36:00 <itni> 2 ок
 • Jan 26 19:36:03 <gemidjy> иначе почнува февруари
 • Jan 26 19:36:04 <dte> Оти треба да се напишат 10+ статии од тим
 • Jan 26 19:36:05 <jovan> 2ок
 • Jan 26 19:36:06 <gemidjy> за 5 дена
 • Jan 26 19:36:11 <vlatko> 2 ок
 • Jan 26 19:36:19 <gemidjy> ок
 • Jan 26 19:36:24 <gemidjy> да не се повторва дискусијата
 • Jan 26 19:36:30 <dte> По чоек идат по 2 статии...
 • Jan 26 19:36:35 <gemidjy> Полугола ми е ептен Бета2 име :)
 • Jan 26 19:36:51 <SewerChewer> можит и јас да се вклучам?
 • Jan 26 19:36:53 <gemidjy> да, две статии обемни, 10 статии од Тим, 20 од двата за 2 месеци - ИДЕАЛНО!
 • Jan 26 19:37:02 <dte> Е за име не ме прашвајте, си ги потрошив сите идеи пред некој ден
 • Jan 26 19:37:03 <vlatko> супер!
 • Jan 26 19:37:15 <gemidjy> можит SewerChewer има 2 тима, Десктоп и Сервер, Дими е за првиот, Павле за вториот (dte и itni)
 • Jan 26 19:37:32 <gemidjy> иначе SewerChewer е Наум од Струга на маратонот шо преведваше 48 саати без одмор
 • Jan 26 19:37:42 <vlatko> хаха
 • Jan 26 19:37:44 <itni> :)
 • Jan 26 19:37:46 <dte> :)
 • Jan 26 19:37:50 <SewerChewer> :)
 • Jan 26 19:37:51 <gemidjy> ее вииш како им текна
 • Jan 26 19:37:52 <itni> welcome SewerChewer
 • Jan 26 19:37:55 <dte> Хола суер
 • Jan 26 19:37:55 <gemidjy> окау
 • Jan 26 19:38:00 <gemidjy> бирај страна
 • Jan 26 19:38:02 <gemidjy> :)
 • Jan 26 19:38:08 * gemidjy ти го покажва пиштолот
 • Jan 26 19:38:11 <SewerChewer> хмм
 • Jan 26 19:38:14 <SewerChewer> десктоп
 • Jan 26 19:38:18 <vlatko> гад демит!
 • Jan 26 19:38:18 <itni> oti be?
 • Jan 26 19:38:20 <dte> ха ха!
 • Jan 26 19:38:32 <gemidjy> ок
 • Jan 26 19:38:36 * dte го зема суер од нивна страна... АМИ СЕГА? :Р
 • Jan 26 19:38:42 <jovan> dte: сега? можи да одам во другиот тим?
 • Jan 26 19:38:45 <dte> ај мрш
 • Jan 26 19:38:47 <dte> :)
 • Jan 26 19:38:52 <jovan> yess!
 • Jan 26 19:38:53 <gemidjy> абе види
 • Jan 26 19:38:56 <dte> Оти само ќе забушаваш
 • Jan 26 19:39:02 <jovan> абе шоо
 • Jan 26 19:39:02 <jovan> :)
 • Jan 26 19:39:04 <gemidjy> во тим можи да има 2ца или 22ца
 • Jan 26 19:39:05 <gemidjy> не е ограничено
 • Jan 26 19:39:09 <jovan> ок
 • Jan 26 19:39:11 <gemidjy> значи пребројте се
 • Jan 26 19:39:13 <jovan> за двата ќе пробам да пишам
 • Jan 26 19:39:18 <itni> josip, дистро?
 • Jan 26 19:39:23 <jovan> ама ќе инсталирам cool дистро, а не убунту
 • Jan 26 19:39:24 <jovan> :Р
 • Jan 26 19:39:28 <gemidjy> Сервер: Павле, Влатко, Јове, Јас, Даме, +Подножичка: Гоко
 • Jan 26 19:39:32 <gemidjy> Ѓоко*
 • Jan 26 19:39:37 <itni> jovan, * distro?
 • Jan 26 19:39:43 <gemidjy> josip: не е тука
 • Jan 26 19:39:48 <itni> znam - my bad
 • Jan 26 19:39:50 <gemidjy> десктоп кој сте
 • Jan 26 19:40:05 <jovan> *
 • Jan 26 19:40:14 <gemidjy> dte: count them you cunt!
 • Jan 26 19:40:18 <vlatko> <itni> дебиан ме рачунаш, така?
 • Jan 26 19:40:31 <itni> da, da
 • Jan 26 19:40:33 <dte> јас суер викса и теди
 • Jan 26 19:40:34 * gemidjy Фјодора
 • Jan 26 19:40:35 <vlatko> тнџ
 • Jan 26 19:40:36 <itni> zato ne te prashav
 • Jan 26 19:40:47 <gemidjy> dte: Викса ќе ви е подножичка ya'll see
 • Jan 26 19:40:51 <gemidjy> али ок, не ви се мешам
 • Jan 26 19:40:57 <dte> Епа ќе видиме
 • Jan 26 19:41:08 <gemidjy> Милудин??
 • Jan 26 19:41:12 <dte> Тој рече дека ќе бидел ок после сесија
 • Jan 26 19:41:14 <gemidjy> ќе го пратиме кај десктопашите
 • Jan 26 19:41:16 <dte> еј абе баже кај е?
 • Jan 26 19:41:18 <gemidjy> :)
 • Jan 26 19:41:24 <gemidjy> е да, го заборајве
 • Jan 26 19:41:29 <gemidjy> утре на состанок со него ќе се видиме
 • Jan 26 19:41:33 <gemidjy> ќе му објасниме
 • Jan 26 19:41:37 <dte> важи
 • Jan 26 19:41:43 <dte> тој од кај нас
 • Jan 26 19:41:46 <dte> за да сме 5 на 5
 • Jan 26 19:41:47 <maki_d> десктопашите?, count me in
 • Jan 26 19:41:51 <gemidjy> останва вие да го пополните шаблонот на Вики
 • Jan 26 19:42:04 <gemidjy> maki_d: од кај долета па ти
 • Jan 26 19:42:05 <gemidjy> :))
 • Jan 26 19:42:08 <maki_d> :)
 • Jan 26 19:42:13 <gemidjy> ти си ОБСЕ
 • Jan 26 19:42:21 <vlatko> ?
 • Jan 26 19:42:24 <gemidjy> не ок, ако сакаш да пишиш статии за Десктоп дистрибуции ок
 • Jan 26 19:42:29 <gemidjy> talk to dte
 • Jan 26 19:42:35 <maki_d> Desktop?
 • Jan 26 19:42:36 <gemidjy> vlatko: прашање
 • Jan 26 19:42:45 <josip> gemidjy, ke iame utre vo 1800 sostanok?
 • Jan 26 19:43:12 <gemidjy> maki_d: има правила на состаноков, ? - прашање, ! - збор, +1 за -1 против
 • Jan 26 19:43:12 <gemidjy> josip: да
 • Jan 26 19:43:12 <vlatko> решивме кога ќе почнеме и кога ќе завршиме и колку статии ќе има од секој?
 • Jan 26 19:43:12 <gemidjy> vlatko: не баш
 • Jan 26 19:43:19 <vlatko> па ајде... :(
 • Jan 26 19:43:25 <gemidjy> предлог: да почниме со првата тура на 1ви Февруари или 2ри :))
 • Jan 26 19:43:25 <vlatko> маст гоу...
 • Jan 26 19:43:33 <gemidjy> до
 • Jan 26 19:43:34 <novica> а што ќе правите на викито не разбрав?
 • Jan 26 19:43:44 <gemidjy> novica: ќе го зајакнуваме со статии
 • Jan 26 19:43:49 <jovan> ршум
 • Jan 26 19:43:51 <jovan> :))
 • Jan 26 19:43:53 <gemidjy> помошна документација
 • Jan 26 19:43:57 <gemidjy> него
 • Jan 26 19:44:05 <josip> ! da naprajme maratonce za statii
 • Jan 26 19:44:06 <itni> ! предлог имам
 • Jan 26 19:44:17 <itni> јосип ми чита мисли
 • Jan 26 19:44:25 <gemidjy> од 1ви февруари, секој поединец до 2ри април треба да напише 2 СЕРИОЗНИ статии за темата што ја избрал со неговиот Координатор
 • Jan 26 19:44:33 * itni си става фолија на главата
 • Jan 26 19:44:34 <gemidjy> josip: 'snot gonna happen
 • Jan 26 19:44:48 <josip> ok
 • Jan 26 19:44:49 <gemidjy> праевме еднаш ви текнува...? ко напишавме 6 статии
 • Jan 26 19:44:56 <gemidjy> цела вечер
 • Jan 26 19:44:59 <gemidjy> а пола вечер јадевме пица
 • Jan 26 19:44:59 <vlatko> <gemidjy> плс продолжи...
 • Jan 26 19:45:08 <gemidjy> vlatko: епа тој е предлогот
 • Jan 26 19:45:11 <gemidjy> да го гласаме :)
 • Jan 26 19:45:17 <gemidjy> ПРЕДЛОГ од 1ви февруари, секој поединец до 2ри април треба да напише 2 СЕРИОЗНИ статии за темата што ја избрал со неговиот Координатор
 • Jan 26 19:45:20 <vlatko> супер почна, ззатоа
 • Jan 26 19:45:27 <jovan> +
 • Jan 26 19:45:30 <gemidjy> +1
 • Jan 26 19:45:31 <jovan> +1
 • Jan 26 19:45:32 <vlatko> +1
 • Jan 26 19:45:35 <josip> +1
 • Jan 26 19:45:35 <itni> +1
 • Jan 26 19:45:35 <jovan> упс
 • Jan 26 19:45:38 <gemidjy> ок
 • Jan 26 19:45:41 <gemidjy> сите за
 • Jan 26 19:45:53 <josip> ? ne mozi samo serveri+desktop, treba da ima development na primer
 • Jan 26 19:45:53 <gemidjy> епа гледајте до 1ви да направите Вики страници според Шаблонот
 • Jan 26 19:45:58 <gemidjy> itni: & dte
 • Jan 26 19:45:59 <josip> ili toa pod serveri spaga
 • Jan 26 19:46:00 <dte> +1
 • Jan 26 19:46:06 <gemidjy> josip: па веројатно сервер да
 • Jan 26 19:46:06 <maki_d> а статии за дистрибуции треба или how-to за одредени дистрибуции ?
 • Jan 26 19:46:21 <gemidjy> maki_d: ќе ти објаснам после, да не губиме време
 • Jan 26 19:46:28 <itni> maki_d, може и тоа
 • Jan 26 19:46:35 <gemidjy> ок...сеа збор некој за првата точка
 • Jan 26 19:46:35 <itni> малку е покомплицирано
 • Jan 26 19:46:37 <dte> Мин. 2 можите и појќе... кој како сака
 • Jan 26 19:46:46 <gemidjy> dte: да, можи и поќе
 • Jan 26 19:46:58 <gemidjy> к
 • Jan 26 19:46:59 <gemidjy> сега
 • Jan 26 19:47:08 <gemidjy> ако никој не бара збор го заклучувам претресот
 • Jan 26 19:47:14 <gemidjy> :))
 • Jan 26 19:47:20 <gemidjy> и предлогот го ставам на гласање
 • Jan 26 19:47:21 <dte> !
 • Jan 26 19:47:25 <gemidjy> хгихих
 • Jan 26 19:47:27 <gemidjy> dte: go ahead
 • Jan 26 19:48:02 <dte> Ај сите шо се десктоп да ми пратат маил на пвт за кај да ги контактирам... маил шо го користат редовно... ktnxbai - anon
 • Jan 26 19:48:16 * SewerChewer^ (n=CFR@79.125.189.104) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:48:28 <gemidjy> абе
 • Jan 26 19:48:34 <gemidjy> ти кажи ми кој се јас имам мејлови од сите
 • Jan 26 19:48:37 <gemidjy> ќе ти ги пратам
 • Jan 26 19:48:45 <gemidjy> само Наум кој мејл го користиш
 • Jan 26 19:49:00 <gemidjy> shadowseed?
 • Jan 26 19:49:01 <dte> епа пратив на виктор ет лугола и не ми врати ат алл
 • Jan 26 19:49:11 <dte> ај ќе ти пишам на пвт ти прати
 • Jan 26 19:49:17 <dte> maki_d, и ти си со нас така?
 • Jan 26 19:49:22 <gemidjy> dte: na jabber
 • Jan 26 19:49:22 <maki_d> аха
 • Jan 26 19:49:23 <SewerChewer^> gemidjy, двата
 • Jan 26 19:49:25 <dte> к
 • Jan 26 19:49:40 <gemidjy> done deal ?
 • Jan 26 19:49:45 <dte> да
 • Jan 26 19:49:56 <gemidjy> itni dte значи да повторам, до први гледајте да ги пополните шаблоните за да почниме
 • Jan 26 19:49:59 <gemidjy> рает
 • Jan 26 19:50:09 * novica has quit (Remote closed the connection)
 • Jan 26 19:50:10 <gemidjy> помош за вики синтакса има во Помош од лево
 • Jan 26 19:50:16 <gemidjy> next
 • Jan 26 19:50:17 <dte> важе
 • Jan 26 19:50:21 <gemidjy> Точка 2
 • Jan 26 19:50:24 <gemidjy> предлогот е овој
 • Jan 26 19:50:40 <gemidjy> Состаноци: 2 неделно, 1 тука во 19.00 и 1 во недела во 18.00 во седиштето
 • Jan 26 19:51:06 <gemidjy> збор, прашање, предлог
 • Jan 26 19:51:08 <gemidjy> whatever...
 • Jan 26 19:51:20 <dte> ОК е со мене :)
 • Jan 26 19:51:22 <itni> +1 за предлогот
 • Jan 26 19:51:27 <jovan> +1
 • Jan 26 19:51:29 <maki_d> +1
 • Jan 26 19:51:39 <dte> Ама само на овој во сабота ќе бидам присутен... недела ваљда никогаш :/ освен ако пон. не се работи
 • Jan 26 19:51:41 <vlatko> +1
 • Jan 26 19:51:42 <dte> +1
 • Jan 26 19:51:55 <gemidjy> dte: епа затоа е онлајн
 • Jan 26 19:51:58 <gemidjy> за тие шо не се во БТ
 • Jan 26 19:52:06 <gemidjy> пошто има членови еве и од ГВГ и од Штип
 • Jan 26 19:52:07 <gemidjy> и сл...
 • Jan 26 19:52:18 <dte> И стојанче ќе го барав за во мојо тим ама бегај ќе си иаме проблеми после ќе ни клај копирајт :)
 • Jan 26 19:52:22 <gemidjy> се гледаме следната сабота во 19.00ч. ОВДЕ
 • Jan 26 19:52:34 <itni> се читаме
 • Jan 26 19:52:37 <vlatko> ок...
 • Jan 26 19:52:39 <maki_d> !Уште логер да се стави на каналов, за да нема забуни
 • Jan 26 19:52:40 <gemidjy> yes
 • Jan 26 19:52:49 <gemidjy> maki_d: нема потреба, логира некој од нас сигурно
 • Jan 26 19:52:54 <dte> хех :)
 • Jan 26 19:52:58 <gemidjy> ако мислите дека треба ок
 • Jan 26 19:53:01 <gemidjy> кој е за логер
 • Jan 26 19:53:01 <vlatko> <itni> еј, 9 оклок?
 • Jan 26 19:53:02 <gemidjy> -1
 • Jan 26 19:53:05 <dte> сеа теди ќе дој
 • Jan 26 19:53:06 <maki_d> +1
 • Jan 26 19:53:07 <itni> vlatko, да
 • Jan 26 19:53:08 <vlatko> -1
 • Jan 26 19:53:15 <itni> +1
 • Jan 26 19:53:16 <gemidjy> пошто за 10мин каналов ќе е празен
 • Jan 26 19:53:34 <gemidjy> сеа теди ќе дој и сите ќе си одиме
 • Jan 26 19:53:35 <gemidjy> ок?
 • Jan 26 19:53:36 <dte> Само 20мин има дешавки овде
 • Jan 26 19:53:36 <gemidjy> :)))
 • Jan 26 19:53:38 <jovan> лог на вики?
 • Jan 26 19:53:42 <dte> И јас сум ол д тајм
 • Jan 26 19:53:43 * Teddy (n=dr3amx@dpc67143155089.direcpc.com) has joined #lugola-meeting
 • Jan 26 19:53:45 <gemidjy> jovan: мојт и таќе
 • Jan 26 19:53:51 <gemidjy> ок состанокот е завршен
 • Jan 26 19:53:53 <gemidjy> :)