Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
 
Ред 1: Ред 1:
АСдасдад
+
'''Здраво'''
 +
 
 +
Моментално Викито на Лугола има мали технички проблеми кои настанаа поради тоа што се префрлавме на друго сервер. Во тек е решавањето на малите работи кои ја кочат работат, се надеваме за скоро време Викито на Лугола ќе биде повторно активно и ефективно.
 +
 
 +
Поздрав,
 +
'''Лугола'''

Преработка од 14:09, 2 февруари 2007

Здраво

Моментално Викито на Лугола има мали технички проблеми кои настанаа поради тоа што се префрлавме на друго сервер. Во тек е решавањето на малите работи кои ја кочат работат, се надеваме за скоро време Викито на Лугола ќе биде повторно активно и ефективно.

Поздрав, Лугола