Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
{|style="width:100%"
 
{|style="width:100%"
 
|style="width:48px;"|[[Слика:Org.png | width=48px | height=48px]]
 
|style="width:48px;"|[[Слика:Org.png | width=48px | height=48px]]
|'''[[:Категорија:Организации и здруженија|Организации и здруженија]]''' <br/> Содржини за заедницата на слободен софтвер
+
|'''[[:Категорија:Организации и здруженија|Организации и здруженија]]''' <br/> Организации и здруженија за промоција на слободен софтвер
 
|}
 
|}
  
 
{|style="width:100%"
 
{|style="width:100%"
|style="width:48px;"|[[Слика:izgled.png | width=48px | height=48px]]
+
|style="width:48px;"|[[Слика:Тоолс.png | width=48px | height=48px]]
|'''[[:Категорија:Слободен софтвер|Слободен софтвер]]''' <br/> Содржини за заедницата на слободен софтвер
+
|'''[[:Категорија:Слободен софтвер|Слободен софтвер]]''' <br/> Поткатегории и дополнителни содржини
 
|}
 
|}
 +
 +
{|style="width:100%"
 +
|style="width:48px;"|[[Слика:Tux.png | width=48px | height=48px]]
 +
|'''[[:Категорија:GNU/Linux|GNU/Linux]]''' <br/> Поткатегории и содржини за GNU/Linux
 +
|}
 +
 +
{|style="width:100%"
 +
|style="width:48px;"|[[Слика:Sysadmin.png | width=48px | height=48px]]
 +
|'''[[:Категорија:Програмирање|Програмирање]]''' <br/> Содржини за програмирање и програмски јазици
 +
|}
 +
  
 
{|style="width:100%"
 
{|style="width:100%"
 
|style="width:48px;"|[[Слика:Ooo_gulls.png | width=48px | height=48px]]
 
|style="width:48px;"|[[Слика:Ooo_gulls.png | width=48px | height=48px]]
|'''[[:Категорија:GNU/Linux|GNU/Linux]]''' <br/> Содржини за заедницата на слободен софтвер
+
|'''[[:Категорија:Локализација|Локализација]]''' <br/> Помошна документација за локализација на софтвер
 
|}
 
|}

Преработка од 01:10, 22 март 2007

height=48px Организации и здруженија
Организации и здруженија за промоција на слободен софтвер
height=48px Слободен софтвер
Поткатегории и дополнителни содржини
height=48px GNU/Linux
Поткатегории и содржини за GNU/Linux
height=48px Програмирање
Содржини за програмирање и програмски јазици


height=48px Локализација
Помошна документација за локализација на софтвер