Дистрибуции кои можете да ги набавите од Лугоп

Од Сподели wiki
Преработка од 17:34, 29 јануари 2011; направена од Admin (разговор | придонеси) (5 ревизии: initial)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај
  • Ubuntu - 6.06; 6.10; 7.04; 7.10 [1 cd]
  • Kubuntu - 6.06; 6.10; 7.04; 7.10 [1 cd]
  • DSL - Damn Small Linux [1 cd]