Разлика помеѓу преработките на „Дистрибуции со кои располага Лугола“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(додадени неколку нови дист. зенвок, папи и јопер)
Ред 1: Ред 1:
* [[Ubuntu]] 4.10 - 7.04 + addon цедиња за 6.06 и 7.04, [[Ubuntu]] Ultimate Edition 1.2, 7.04 alternate edition, Ubuntu Studio 7.04
+
* [[Ubuntu]] 4.10 - 7.10 (последната RC) + addon цедиња за 6.06 и 7.04, [[Ubuntu]] Ultimate Edition 1.2, 7.04 alternate edition, Ubuntu Studio 7.04
  
* [[Kubuntu]] 5.10 - 7.04
+
* [[Kubuntu]] 5.10 - 7.10 (последната RC)
  
 
* [[Edubuntu]] 6.06, 7.04
 
* [[Edubuntu]] 6.06, 7.04
Ред 52: Ред 52:
  
 
* PuppyLinux 3.00 SeaMonkey
 
* PuppyLinux 3.00 SeaMonkey
 +
 +
* WifiWay 0.8
 +
  
 
[[Категорија:Дистрибуции]]
 
[[Категорија:Дистрибуции]]
 
[[Категорија:Лугола]]
 
[[Категорија:Лугола]]

Преработка од 16:43, 12 октомври 2007

 • Ubuntu 4.10 - 7.10 (последната RC) + addon цедиња за 6.06 и 7.04, Ubuntu Ultimate Edition 1.2, 7.04 alternate edition, Ubuntu Studio 7.04
 • Kubuntu 5.10 - 7.10 (последната RC)
 • SUSE 10, 10.1, 10.2
 • PCBSD 1.3
 • Kanotix - Easter Edition, 2005.1, 2006.1 RC4
 • DreamLinux 2.2 [1 CD]
 • SecureDVD
 • BackTrack Linux [1CD]
 • Arch Linux 2007.05 Duke Full [1 CD]
 • Knoppix 5.1.1 [1 CD]
 • PCLinuxOS MiniMe P93a
 • Slax 5.1.8.1 [Standard, Kill Bill, Server edition]
 • DSL - Damn Small Linux [1 CD]
 • YOPER 3.0.1 TITANIUM live [1 CD]
 • PuppyLinux 3.00 SeaMonkey
 • WifiWay 0.8