Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: Мите Камиказа was here.)
 
Ред 1: Ред 1:
Мите Камиказа was here.
Идеја
 
Листа на проекти групирани по програмски јазик:
 
Java
 
Erlang
 
Python
 
Ruby
 
HTML5/JavaScript
 
 
Зошто да ни се придружите?

Преработка од 18:42, 18 април 2011

Идеја

Листа на проекти групирани по програмски јазик:

Java

Erlang

Python

Ruby

HTML5/JavaScript


Зошто да ни се придружите?