Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 2: Ред 2:


==Java==
==Java==
* JugMK academy веб апликација
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* Систем за известување и управување преку SMS пораки
* [[Едно_лето/СИУП | Систем за известување и управување преку SMS пораки ]]
* Развој на веб апликации (портали) со Apache Cocoon
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap


==Erlang==
==Erlang==

Преработка од 17:44, 28 април 2011