Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 3: Ред 3:
==Java==
==Java==
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/СИУП | Систем за известување и управување преку SMS пораки ]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]Преработка од 18:24, 28 април 2011