Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 28: Ред 28:


* [[Едно_лето/HTML5GameOfLife | Game of Life in HTML5 дистрибуирана верзија ]]
* [[Едно_лето/HTML5GameOfLife | Game of Life in HTML5 дистрибуирана верзија ]]
* [[Едно_лето/HTML5IrcLog | Поглед во Irc логовите со html5 технологии, nosql и AJAX/Comet]]


==Останато==
==Останато==

Преработка од 19:38, 16 мај 2011