Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(мобвеб употребува html5 технологија , а и jQuery - фрејмворк за Javascript; повеќе одговара вака.)
Ред 5: Ред 5:
==Java==
==Java==
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]
* [[Едно_лето/JAnnocessor | Процесор на Java анотации]]
* [[Едно_лето/JAnnocessor | Процесор на Java анотации]]
Ред 30: Ред 29:


* [[Едно_лето/HTML5IrcLog | Поглед во Irc логовите со html5 технологии, nosql и AJAX/Comet]]
* [[Едно_лето/HTML5IrcLog | Поглед во Irc логовите со html5 технологии, nosql и AJAX/Comet]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]


==Останато==
==Останато==

Преработка од 21:03, 16 мај 2011