Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
(Не се прикажани 4 меѓувремени преработки од 4 корисници)
Ред 1: Ред 1:
=Листа на проекти групирани по програмски јазик:=
=Листа на проекти групирани по програмски јазик:=
можни се промени во листата на проекти, како и во описот на истите


==Java==
==Java==
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]
* [[Едно_лето/Annocessor | Процесор на Java анотации]]
* [[Едно_лето/JAnnocessor | Процесор на Java анотации]]


==Erlang==
==Erlang==
Ред 13: Ред 14:


* [[Едно_лето/Narcissist | Narcissist ]]
* [[Едно_лето/Narcissist | Narcissist ]]
* [[Едно_лето/JythonJasper | Jython/Python Jasper Reporting ]]


==Ruby==
==Ruby==
Ред 26: Ред 26:


* [[Едно_лето/HTML5GameOfLife | Game of Life in HTML5 дистрибуирана верзија ]]
* [[Едно_лето/HTML5GameOfLife | Game of Life in HTML5 дистрибуирана верзија ]]
* [[Едно_лето/HTML5IrcLog | Поглед во Irc логовите со html5 технологии, nosql и AJAX/Comet]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]


==Останато==
==Останато==

Последна преработка од 14:45, 17 мај 2011