Едно лето: Разлика помеѓу преработките

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 4: Ред 4:
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/JugMK_academy | JugMK academy веб апликација]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/МобВеб | Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap ]]
* [[Едно_лето/WebConvert | Веб конвертер на мобилни формати на документи]]


==Erlang==
==Erlang==

Преработка од 18:58, 28 април 2011