Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 29: Ред 29:


* [[Едно_лето/СИУП | Систем за известување и управување преку SMS пораки ]]
* [[Едно_лето/СИУП | Систем за известување и управување преку SMS пораки ]]
* [[Едно_лето/Wordnet | Македонска верзија на Wordnet, генерирана автоматски ]]

Преработка од 19:15, 28 април 2011