Едно лето

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Листа на проекти групирани по програмски јазик:

Java

  • Систем за известување и управување преку SMS пораки

Erlang

Python

Ruby

HTML5/JavaScript

Останато