Едно лето

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Листа на проекти групирани по програмски јазик:

Java

  • JugMK academy веб апликација
  • Систем за известување и управување преку SMS пораки
  • Развој на веб апликации (портали) со Apache Cocoon
  • Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap

Erlang

Python

Ruby

HTML5/JavaScript

Останато