Едно лето

Од Сподели wiki
Преработка од 21:03, 16 мај 2011; направена од Sque (разговор | придонеси) (мобвеб употребува html5 технологија , а и jQuery - фрејмворк за Javascript; повеќе одговара вака.)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето