Едно лето/JugMK academy: Разлика помеѓу преработките

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: = ЈугМК академија = == Опис == == Потребни предзнања == == Технологии со кој ќе се запознаа...)
 
Нема опис на уредувањето
Ред 1: Ред 1:
= ЈугМК академија =
= Име на Проект =


== Опис ==
== Опис ==
== Ментори ==


== Потребни предзнања ==
== Потребни предзнања ==


== Технологии со кој ќе се запознаат програмерите ==
== Технологии со кој ќе се запознаат програмерите ==
== Пријавени Студенти ==

Преработка од 19:33, 28 април 2011

Име на Проект

Опис

Ментори

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Пријавени Студенти