Разлика помеѓу преработките на „Едно лето/JugMK academy“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 3: Ред 3:
== Опис ==
== Опис ==


The JUGMK Academy is designed to be the weapon of choice of the Java User Group Macedonia (JUGMK) when it comes to introducing newbies and Java enthusiasts to the Java world.
ЈугМК академија е веб апликација за менаџирање на курсеви. Идејата е да ја поедностави работата на организации кои се знаимаваат со одржување на курсеви.
 
Повеќе инормации на : [[http://jugmk-academy-preview.appspot.com/ | http://jugmk-academy-preview.appspot.com/]]
So far, by having regular technical meetings in the JUGMK, mostly advanced topics and new bleeding technologies and methodologies were covered through the presentations, making those meetings invaluable for the Java beginners. And since one of the main goals of a JUG is to promote and popularize the Java technologies among fresh IT people, this JUGMK Academy will focus on that part of the JUG objectives.
 
You can find more info at: [[http://jugmk-academy-preview.appspot.com/ | http://jugmk-academy-preview.appspot.com/]]


== Project creator ==
== Project creator ==

Преработка од 21:40, 28 април 2011

Име на Проект

Опис

ЈугМК академија е веб апликација за менаџирање на курсеви. Идејата е да ја поедностави работата на организации кои се знаимаваат со одржување на курсеви. Повеќе инормации на : [| http://jugmk-academy-preview.appspot.com/]

Project creator

Ице Пенов

Contributors

Мите Митрески

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Spring Framework, Instinct, Jmock , Appengine ...

Примени Студенти