Едно лето/JugMK academy: Разлика помеѓу преработките

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ред 19: Ред 19:


Spring Framework, Instinct, Jmock , Appengine  ...
Spring Framework, Instinct, Jmock , Appengine  ...
== Примени Студенти ==

Преработка од 22:28, 9 мај 2011

Име на Проект

Опис

ЈугМК академија е веб апликација за менаџирање на курсеви. Идејата е да ја поедностави работата на организации кои се знаимаваат со одржување на курсеви. Повеќе инормации на : [| http://jugmk-academy-preview.appspot.com/]

Project creator

Ице Пенов

Contributors

Мите Митрески

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Spring Framework, Instinct, Jmock , Appengine ...