Едно лето/JugMK academy

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Име на Проект

Опис

Ментори

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Пријавени Студенти