Разлика помеѓу преработките на „Електронска комуникација“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: Електронска комуникација == Електронска пошта == од до Наслов Тело Потпис Цитирањ...)
 
 
Ред 1: Ред 1:
Електронска комуникација
Електронска комуникација


http://www.rvl.io/igorstama/ecomm/


== Електронска пошта ==
== Електронска пошта ==

Последна преработка од 14:36, 2 декември 2012

Електронска комуникација

http://www.rvl.io/igorstama/ecomm/

Електронска пошта

од до Наслов Тело Потпис

Цитирање

Горно

Во контекст


Поштенска листа

https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

https://lists.softver.org.mk/listinfo


ИРЦ

Инстант комуникација

ИЉЦ ЏАбер Гоогле талк Скупе


Виртуелни состаноци

Skype Webex gotomeeting google hangouts and google hangouts on air