Електронска комуникација

Од Сподели wiki
Преработка од 14:09, 2 декември 2012; направена од Igor.stama (разговор | придонеси) (Создадена страница со: Електронска комуникација == Електронска пошта == од до Наслов Тело Потпис Цитирањ...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Електронска комуникација


Електронска пошта

од до Наслов Тело Потпис

Цитирање

Горно

Во контекст


Поштенска листа

https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

https://lists.softver.org.mk/listinfo


ИРЦ

Инстант комуникација

ИЉЦ ЏАбер Гоогле талк Скупе


Виртуелни состаноци

Skype Webex gotomeeting google hangouts and google hangouts on air