Електронска комуникација

Од Сподели wiki
Преработка од 14:36, 2 декември 2012; направена од Igor.stama (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Електронска комуникација

http://www.rvl.io/igorstama/ecomm/

Електронска пошта

од до Наслов Тело Потпис

Цитирање

Горно

Во контекст


Поштенска листа

https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

https://lists.softver.org.mk/listinfo


ИРЦ

Инстант комуникација

ИЉЦ ЏАбер Гоогле талк Скупе


Виртуелни состаноци

Skype Webex gotomeeting google hangouts and google hangouts on air