Разлика помеѓу преработките на „Идејник“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 12: Ред 12:
*[[Идејник/skopyeah | Андроид апликација + веб сервис за граѓански коментар на Скопје 2014]]
*[[Идејник/skopyeah | Андроид апликација + веб сервис за граѓански коментар на Скопје 2014]]
*[[Идејник/MuseumOfFailedStartups | Изложба за неуспешните македонски (ИТ) start-up-и]]
*[[Идејник/MuseumOfFailedStartups | Изложба за неуспешните македонски (ИТ) start-up-и]]
*[[Идејник/NarodnoTvorestvo | Народното творештво помеѓу авторските права и слободата на говорот]]
*Идеи за заедницата:
*Идеи за заедницата:
**[[2с.мк_Иднината_е_сега]]
**[[2с.мк_Иднината_е_сега]]

Преработка од 00:28, 11 ноември 2012

Ова е вики страница на Новица. Тука запишувам некои случајни и неслучајни идеи, за кои сметам дека не се баш добар материјал за блог, т.е. не се доволно изработени, рафинирани или слично.

До сега тука има: