Идејник

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е вики страница на Новица. Тука запишувам некои случајни и неслучајни идеи, за кои сметам дека не се баш добар материјал за блог, т.е. не се доволно изработени, рафинирани или слично.

До сега тука има: