Идејник

Од Сподели wiki
Преработка од 08:20, 10 октомври 2014; направена од Новица (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е вики страница на Новица. Тука запишувам некои случајни и неслучајни идеи, за кои сметам дека не се баш добар материјал за блог, т.е. не се доволно изработени, рафинирани или слично.

До сега тука има:

Things to make and do

Notes and blobs