Разлика помеѓу преработките на „Идејник/Истражувања“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
Ред 1: Ред 1:
# [[Идејник/Истражувања/НаставничкиМакедонија | Истражување / документарен филм за наставничките во јавното образование во Македонија]]
#[[Идејник/Истражувања/НаставничкиМакедонија | Истражување / документарен филм за наставничките во јавното образование во Македонија]]
# [[Идејник/Истражувања/ДвеВојни | Две војни на денешницата: War on drugs vs. War on piracy]]
#[[Идејник/Истражувања/ДвеВојни | Две војни на денешницата: War on drugs vs. War on piracy]]
# [[Идејник/Истражувања/ПиратеријаРазвој | Улогата на пиратеријата во развојот на македонската софтверска индустрија ]]
#[[Идејник/Истражувања/ПиратеријаРазвој | Улогата на пиратеријата во развојот на македонската софтверска индустрија ]]
# [[Идејник/Истражувања/МобилниНавики | Некои навики на луѓето со мобилните телефони]]
#[[Идејник/Истражувања/МобилниНавики | Некои навики на луѓето со мобилните телефони]]
#[[Идејник/Истражувања/РазличниБоиСиво | Различни бои на сиво]]
#[[Идејник/Истражувања/РазличниБоиСиво | Различни бои на сиво]]
#[[Идејник/Истражувања/ЕкономскиПоследици | Економските последици на г-дин Груевски]]
#[[Идејник/Истражувања/ЕкономскиПоследици | Економските последици на г-дин Груевски]]
#[[Идејник/Истражувања/ЦенаПриватност | Цената на приватноста]]


[[Категорија:Идејник]]
[[Категорија:Идејник]]

Последна преработка од 20:14, 4 мај 2016