Разлика помеѓу преработките на „Идејник/Истражувања/РазличниБоиСиво“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови н...)
 
 
Ред 1: Ред 1:
Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови на физички лица и со тоа плаќаат неиндустриски цени на услугите од јавниот сектор што ги користат? Дали тоа ги прави поконкурентни? Дали има значајна загува во економијата поради тоа што не плаќаат индустриски цени?
Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови на физички лица и со тоа плаќаат неиндустриски цени на услугите од јавниот сектор што ги користат? Дали тоа ги прави поконкурентни? Дали има значајна загуба во економијата поради тоа што не плаќаат индустриски цени?

Последна преработка од 11:33, 9 ноември 2013

Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови на физички лица и со тоа плаќаат неиндустриски цени на услугите од јавниот сектор што ги користат? Дали тоа ги прави поконкурентни? Дали има значајна загуба во економијата поради тоа што не плаќаат индустриски цени?