Идејник/Истражувања/РазличниБоиСиво

Од Сподели wiki
Преработка од 17:38, 2 декември 2011; направена од Новица (разговор | придонеси) (Создадена страница со: Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови н...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови на физички лица и со тоа плаќаат неиндустриски цени на услугите од јавниот сектор што ги користат? Дали тоа ги прави поконкурентни? Дали има значајна загува во економијата поради тоа што не плаќаат индустриски цени?