Разлика помеѓу преработките на „Идејник/Истражувања/РазличниБоиСиво“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови н...)
(нема разлика)

Преработка од 18:38, 2 декември 2011

Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови на физички лица и со тоа плаќаат неиндустриски цени на услугите од јавниот сектор што ги користат? Дали тоа ги прави поконкурентни? Дали има значајна загува во економијата поради тоа што не плаќаат индустриски цени?