Разлика помеѓу преработките на „Категорија:Состаноци“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
Ред 3: Ред 3:
* секретарот праќа потсетник за состанокот на јавна мејл листа, најмалку 5 дена однапред;
* секретарот праќа потсетник за состанокот на јавна мејл листа, најмалку 5 дена однапред;
* секретарот ги води состаноците, по дневен ред договорен претходно;
* секретарот ги води состаноците, по дневен ред договорен претходно;
* секретарот води записник, кој го лепи на wiki-во (Состаноци/<датум> и се става категорија Состаноци);
* секретарот води записник, кој го лепи на wiki-во (Состаноци/<датум> и се става категорија Состаноци), датумот е во формат ГГГГММДД;
* состаноците се обврска за сите членови на Слободен Софтвер Македонија;
* состаноците се обврска за сите членови на Слободен Софтвер Македонија;
* состаноците се отворени и за било кои други луѓе заинтересирани за работата на Слободен Софтвер Македонија;
* состаноците се отворени и за било кои други луѓе заинтересирани за работата на Слободен Софтвер Македонија;

Последна преработка од 20:08, 18 ноември 2012

Правила за состаноците:

  • претседателот, потпретседателот или секретарот свикува редовен состанок секоја прва недела во месецот, со почеток од 18:00 часот, во просториите на хаклаб;
  • секретарот праќа потсетник за состанокот на јавна мејл листа, најмалку 5 дена однапред;
  • секретарот ги води состаноците, по дневен ред договорен претходно;
  • секретарот води записник, кој го лепи на wiki-во (Состаноци/<датум> и се става категорија Состаноци), датумот е во формат ГГГГММДД;
  • состаноците се обврска за сите членови на Слободен Софтвер Македонија;
  • состаноците се отворени и за било кои други луѓе заинтересирани за работата на Слободен Софтвер Македонија;


Забелешка:
Категорија се става во страна со ставање [ [Category:Состаноци]]

Страници во категоријата „Состаноци“

Прикажани се 3 од вкупно 3 страници во категоријата.