Категорија:Состаноци

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Верзијата за печатење повеќе не е поддржана и може да дава грешки. Подновете си ги бележнците во прелстувачит и користете ја можноста за печатење од самиот прелистувач.

Правила за состаноците:

  • претседателот, потпретседателот или секретарот свикува редовен состанок секоја прва недела во месецот, со почеток од 18:00 часот, во просториите на хаклаб;
  • секретарот праќа потсетник за состанокот на јавна мејл листа, најмалку 5 дена однапред;
  • секретарот ги води состаноците, по дневен ред договорен претходно;
  • секретарот води записник, кој го лепи на wiki-во (Состаноци/<датум> и се става категорија Состаноци), датумот е во формат ГГГГММДД;
  • состаноците се обврска за сите членови на Слободен Софтвер Македонија;
  • состаноците се отворени и за било кои други луѓе заинтересирани за работата на Слободен Софтвер Македонија;


Забелешка:
Категорија се става во страна со ставање [ [Category:Состаноци]]

Страници во категоријата „Состаноци“

Прикажани се 3 од вкупно 3 страници во категоријата.