Разлика помеѓу преработките на „Листа на преведен слободен софтвер“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 102: Ред 102:
* Wordpress
* Wordpress
**( http://www.wordpress.org )
**( http://www.wordpress.org )
**( http://chombium.awardspace.com/files/trans/wp2.1.tar.bz2 )
**( http://chombium.awardspace.com/wordpress_mk.html )


* Pidgin
* Pidgin

Преработка од 22:58, 4 ноември 2007

  • Horde, IMP , Turba
  • Pidgin
    • ( http://www.pidgin.im )
    • Преведувачи:
    • Арангел Ангов <arangel at linux.net.mk>
    • Јован Наумовски <jovan at lugola.net>

Македонските преводи на голем дел од програмите од листава би требало да ги добиете со официјалните пакети на самите програми. Врските до преводите се ставени повеќе како доказ и не се за општа употреба.

Доколку некоја од врските не работи, слободно поправете ја или информирајте нè на е-пошта ( info AT slobodensoftver DOT org DOT mk ).