Разлика помеѓу преработките на „Листа на преведен слободен софтвер“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
с (18 ревизии: initial)
 
Ред 5: Ред 5:
 
* Mozilla Firefox
 
* Mozilla Firefox
 
**( http://www.mozilla.org/products/firefox )
 
**( http://www.mozilla.org/products/firefox )
**( http://www.slobodensoftver.org.mk/mozilla/firefox/ )
+
**( http://mozilla.mk)
  
 
* Mozilla Thunderbird
 
* Mozilla Thunderbird

Последна преработка од 20:29, 11 август 2016

  • Horde, IMP , Turba
  • Pidgin
    • ( http://www.pidgin.im )
    • Преведувачи:
    • Арангел Ангов <arangel at linux.net.mk>
    • Јован Наумовски <jovan at lugola.net>

Предлог шаблон за страниците со софтвер локализиран на македонски

мКДЕ

Категорија: Десктоп

Адреса: http://www.kde.org

Верзија: 4.0

Локализација

Адреса: http://mkde.sf.net

Координатор: Божидар Проевски

Членови: Божидар Проевски, Зоран Димовски

Статистика: При крај

Коментари:


Македонските преводи на голем дел од програмите од листава би требало да ги добиете со официјалните пакети на самите програми. Врските до преводите се ставени повеќе како доказ и не се за општа употреба.

Доколку некоја од врските не работи, слободно поправете ја или информирајте нè на е-пошта ( info AT slobodensoftver DOT org DOT mk ).