Листа на преведен слободен софтвер

Од Сподели wiki
Преработка од 20:19, 16 мај 2007; направена од 62.162.220.144 (разговор)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

!!Листа на преведен opensource софтвер

  • __Име__
    • ( официјален URL )
    • ( URL за преводот )

  • __Horde, IMP , Turba__

Македонските преводи на голем дел од програмите од листава би требало да ги добиете со официјалните пакети на самите програми. Линковите до преводите се ставени повеќе како доказ и не се за општа употреба.

Доколку некој од линковите не работи, слободно корегирајте го или информирајте на мејл ( info AT slobodensoftver DOT org DOT mk )