Листа на преведен слободен софтвер

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • Horde, IMP , Turba

Македонските преводи на голем дел од програмите од листава би требало да ги добиете со официјалните пакети на самите програми. Линковите до преводите се ставени повеќе како доказ и не се за општа употреба.

Доколку некој од линковите не работи, слободно корегирајте го или информирајте на мејл ( info AT slobodensoftver DOT org DOT mk )