Разлика помеѓу преработките на „МедиумитеЗаЗатемнувањето“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: РСЕ: http://www.makdenes.org/content/article/24733571.html Дневник 1: http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=63FCE36E0353A949BC6F396CF62A...)
 
Ред 1: Ред 1:
РСЕ: http://www.makdenes.org/content/article/24733571.html
+
#РСЕ: http://www.makdenes.org/content/article/24733571.html
Дневник 1: http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=63FCE36E0353A949BC6F396CF62A8DBD
+
#Дневник 1: http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=63FCE36E0353A949BC6F396CF62A8DBD
Дневник 2: http://dnevnik.com.mk/?ItemID=FBF1F741CE243B47851C91DC43A1F98F
+
#Дневник 2: http://dnevnik.com.mk/?ItemID=FBF1F741CE243B47851C91DC43A1F98F
Алфа: http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=56211
+
#Алфа: http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=56211
  
 
Скриптата: http://skopjehacklab.github.com/blackout-mk/
 
Скриптата: http://skopjehacklab.github.com/blackout-mk/
  
 
Други ресурси:
 
Други ресурси:

Преработка од 09:42, 10 октомври 2012