Помош за корисници

Од Сподели wiki
Преработка од 18:49, 8 мај 2006; направена од Admin (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

За Викито на Лугола да биде успешно, допринесуваат:

  • Александар Балаловски
  • Мартин Наумов
  • Јосип Џолонга
  • Јован Наумовски
  • Томе Бошевски
  • Марко Боцевски
  • Дамјан Величковски
  • www.linux.net.mk

Благодарност за дозволата за објавување на нивните упатства до:

  • Сашо Стојановски
  • Ристе Пејов

Доколку и вие сте допринеле за збогатување на Викито на Лугола или подобрување на неговиот квалитет, слободно ставете го вашето име во листата на придонесувачи.

Листата не е прикажана според одреден статус на членовите и хиерархија.