Разлика помеѓу преработките на „Предлог програма за 2013“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 29: Ред 29:
 
|...
 
|...
 
|Работилници поврзани со програмирање (Python)
 
|Работилници поврзани со програмирање (Python)
 +
|-
 +
|colspan="2"|Дамјан
 +
|Редовно СподелиКино
 +
|...
 +
|...
 +
|...
 
|}
 
|}

Преработка од 18:24, 24 февруари 2013

По примерот на градењето на програма за НСДН секој може да си напише идеи за тоа што би можело да се прави во 2013.

Не пишувајте само бара. Без нуди не правиме ништо.

Идеи за 2013
Кој од 2с.мк бара за 2с.мк нуди од КИКА бара за КИКА нуди
Новица ... ... ... ...
Алекс ... Координирање на локални НСНД Настани ... Работилници поврзани со хардвер/електроника
Андреј ... ... ... Работилници поврзани со програмирање (Python)
Дамјан Редовно СподелиКино ... ... ...