Предлог програма за 2013

Од Сподели wiki
Преработка од 21:20, 3 декември 2012; направена од Новица (разговор | придонеси) (Создадена страница со: По примерот на градењето на програма за НСДН секој може да си напише идеи за тоа што ...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

По примерот на градењето на програма за НСДН секој може да си напише идеи за тоа што би можело да се прави во 2013.

Не пишувајте само бара. Без нуди не правиме ништо.

Идеи за 2013
Кој 2с.мк бара 2с.мк нуди КИКА бара Кика нуди
Новица ... ... ... ...