Предлог програма за 2013

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

По примерот на градењето на програма за НСДН секој може да си напише идеи за тоа што би можело да се прави во 2013.

Не пишувајте само бара. Без нуди не правиме ништо.

Идеи за 2013
Кој 2с.мк бара 2с.мк нуди КИКА бара КИКА нуди
Новица ... ... ... ...