Предлог програма за 2013

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

По примерот на градењето на програма за НСДН секој може да си напише идеи за тоа што би можело да се прави во 2013.

Не пишувајте само бара. Без нуди не правиме ништо.

Идеи за 2013
Кој од 2с.мк бара за 2с.мк нуди од КИКА бара за КИКА нуди
Новица ... ... ... ...
Алекс ... Координирање на локални НСНД Настани ... Работилници поврзани со хардвер/електроника
Андреј ... ... ... Работилници поврзани со програмирање (Python)
Дамјан Редовно СподелиКино ... ... ...