Предлошка:Содржина

Од Сподели wiki
Преработка од 18:43, 29 јануари 2011; направена од Admin (разговор | придонеси) (94 ревизии: initial)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Org.png Организации и здруженија
организации и здруженија кои се занимаваат со промоција на слободен софтвер
Gnulinux.png GNU/Linux
општа работа со GNU/Linux оперативниот систем
Distros.png Дистрибуции
GNU/Linux дистрибуции и работа со нив
Programming.png Програмирање
програмирање под GNU/Linux системи
Lokalizacija.png Локализација
помош при локализација на слободен софтвер