Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(update 2012)
Ред 33: Ред 33:
| width="90%" style="font-size:95%;"| '''[[:Категорија:НСНД|НСНД Собири на заедниците од регионот]]''' <br>
| width="90%" style="font-size:95%;"| '''[[:Категорија:НСНД|НСНД Собири на заедниците од регионот]]''' <br>
* [[NSND|Што е НСНД?]]
* [[NSND|Што е НСНД?]]
* [[NSND/2011/Струмица | НСНД 2011, 17-18 Септември, Струмица]]
* [[NSND/2012/Охрид| НСНД 2011, Јуни Охрид ]]
* [[NSND/2011/Охрид| НСНД 2011, Мај 28-29 Охрид ]]  
* [[NSND/2012/Белград| НСНД 2011, Април Белград ]]
* [[NSND/2011/Белград| НСНД 2011, Април Белград ]]  
* [[NSND/2012/Штип| НСНД 2011, Април Штип ]]
* [[NSND/2011/Штип| НСНД 2011, Април Штип ]]  
* [[NSND/2012/Куманово|НСНД Февруари, 2011 Куманово]]
* [[NSND/2011/Куманово|НСНД Февруари, 2011 Куманово]]


|-
|-

Преработка од 20:11, 14 март 2012