Дневник на блокирања

Прејди на: содржини, барај

Ова е дневник на блокирање и одблокирање на кориснци. Автоматски блокираните IP-адреси не се наведени. Тековните забрани и блокирања ќе ги најдете на списокот на блокирања.

Дневници      

 

(најнови | најстари) Погледајте ( | постари 20) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 22:13, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот DomicioRoss90 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:13, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот AldaHeyden621 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:13, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Kivijucaty77 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:13, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот AnissaMitchell2332 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:13, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот EnlaiVanderbilt65 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:12, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Wufylu3 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:12, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот AngelSlayervqmg (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:12, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Nopyjun791 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:12, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот AnsonBriggs2935 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:12, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот MikeTyrell67s (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:12, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Ileyear (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:11, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Garygar (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:11, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Jennraf (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 22:11, 12 февруари 2012 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот BartholomewWeeden1491 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 21:01, 6 декември 2011 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот AirleasSaxe1180 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 21:00, 6 декември 2011 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот DavitahFake3187 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 20:58, 6 декември 2011 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот Mm1827 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 20:57, 6 декември 2011 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот DamarisBarstow3539 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 20:56, 6 декември 2011 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот ConsolacionLatton3753 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 20:54, 6 декември 2011 Admin (разговор | придонеси) го блокираше корисникот AbiolaHiggins302 (разговор) со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
(најнови | најстари) Погледајте ( | постари 20) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).