Блокирани корисници

Прејди на: содржини, барај
Најди блокиран корисник
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Време и датум Цел Истекува Блокирал Параметри на блокот Причина
20:21, 21 март 2012 WindomFinnell640 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:21, 21 март 2012 RutterPaddock377 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:21, 21 март 2012 DoralynHadley599 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:21, 21 март 2012 AnzaloneThrift500 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:21, 21 март 2012 PaigeBraswell146 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:20, 21 март 2012 LydieSaylor920 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:20, 21 март 2012 WilkieFikes692 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:20, 21 март 2012 StrawSilveira247 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:20, 21 март 2012 Sterling Silver Jewelry (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:19, 21 март 2012 SpellerPetersont251 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:19, 21 март 2012 DavetaRathbun471 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:19, 21 март 2012 Ling120308 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:19, 21 март 2012 BertinaNolin234 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:19, 21 март 2012 JulianneHovis111 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:19, 21 март 2012 GormleyJaworski777 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:18, 21 март 2012 BillupsVanwormer681 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:18, 21 март 2012 IleneSalyer26 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:18, 21 март 2012 BellaSeibel286 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:17, 21 март 2012 GiorgiaPriddy988 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:17, 21 март 2012 CatlainaRiles62 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:17, 21 март 2012 AddingtonKrupp886 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
20:16, 21 март 2012 TranthamerTamayo5011 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Вметнување лажни информации
18:31, 11 март 2012 MartitaCurl389 (разговор) бесконечно АрангелАнгов (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор  
18:25, 11 март 2012 RivkahMcclanahan773 (разговор) бесконечно АрангелАнгов (разговор | придонеси) без можност за уредување на својата страница за разговор  
18:25, 11 март 2012 TeagueCastor742 (разговор) бесконечно АрангелАнгов (разговор | придонеси) без можност за уредување на својата страница за разговор  
18:24, 11 март 2012 EckertHasson986 (разговор) бесконечно АрангелАнгов (разговор | придонеси) без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:15, 12 февруари 2012 Anirab014 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:14, 12 февруари 2012 Qmily.jolly7 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:14, 12 февруари 2012 Johnmary85 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:14, 12 февруари 2012 Jeniferlara22 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:13, 12 февруари 2012 DomicioRoss90 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:13, 12 февруари 2012 AldaHeyden621 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:13, 12 февруари 2012 Kivijucaty77 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:13, 12 февруари 2012 AnissaMitchell2332 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:13, 12 февруари 2012 EnlaiVanderbilt65 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:12, 12 февруари 2012 Wufylu3 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:12, 12 февруари 2012 AngelSlayervqmg (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:12, 12 февруари 2012 Nopyjun791 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:12, 12 февруари 2012 AnsonBriggs2935 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:12, 12 февруари 2012 MikeTyrell67s (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:12, 12 февруари 2012 Ileyear (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:11, 12 февруари 2012 Garygar (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:11, 12 февруари 2012 Jennraf (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
22:11, 12 февруари 2012 BartholomewWeeden1491 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
21:01, 6 декември 2011 AirleasSaxe1180 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
21:00, 6 декември 2011 DavitahFake3187 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
20:58, 6 декември 2011 Mm1827 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
20:57, 6 декември 2011 DamarisBarstow3539 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
20:56, 6 декември 2011 ConsolacionLatton3753 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
20:54, 6 декември 2011 AbiolaHiggins302 (разговор) бесконечно Admin (разговор | придонеси) создавањето на кориснички сметки е блокирано, без можност за уредување на својата страница за разговор Спам-врски кон надворешни мрежни места
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница