Список на податотеки

Прејди на: содржини, барај

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
 
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Датум Име Минијатура Големина Корисник Опис Верзии
16:31, 22 септември 2015 Rainbow-kurs-2.png (податотека) 265 КБ Андреј   1
16:28, 22 септември 2015 Rainbow-kurs.png (податотека) 266 КБ Андреј   1
16:14, 10 февруари 2015 System overview.jpg (податотека) 104 КБ Aleks   2
15:42, 10 февруари 2015 Лого-од-Гоце.png (податотека) 94 КБ Aleks   1
03:37, 12 јануари 2015 Temperature-vs-altitude.jpg (податотека) 36 КБ Андреј   2
15:43, 11 јануари 2015 Привремено-лого.png (податотека) 556 КБ Aleks   1
18:51, 14 декември 2013 Arduino RPI напојување.jpg (податотека) 2,59 МБ Глиша Напојување 5V на УСБ diy. 1
18:50, 14 декември 2013 Убоднапила.jpg (податотека) 58 КБ Глиша Pattfield Ergotools E-pst 800L 1
18:30, 14 декември 2013 Бормашина.jpg (податотека) 43 КБ Глиша RD-ID27 raider.bg 500W, max 13mm 1
13:13, 2 декември 2013 Release all of tha data.png (податотека) 319 КБ Глиша   1
20:15, 30 ноември 2013 FluxCapacitor.jpg (податотека) 103 КБ Aleks Напонскиот генератор 1
18:03, 9 ноември 2013 Hotglue-gun.png (податотека) 627 КБ Глиша Апарат за топење пластика. 1
22:08, 13 јули 2013 Lemilica-iskra3.jpg (податотека) 706 КБ Глиша   1
21:57, 13 јули 2013 Lemilica-iskra2.jpg (податотека) 701 КБ Глиша   1
21:55, 13 јули 2013 Lupa.jpg (податотека) 748 КБ Глиша   1
21:55, 13 јули 2013 Multimer2.jpg (податотека) 726 КБ Глиша   1
21:54, 13 јули 2013 Multimer1.jpg (податотека) 766 КБ Глиша   1
21:24, 13 јули 2013 Alat.jpg (податотека) 774 КБ Глиша   1
21:19, 13 јули 2013 Osciloskop.jpg (податотека) 772 КБ Глиша   1
21:19, 13 јули 2013 Duvalka-zd-939l.jpg (податотека) 752 КБ Глиша   1
20:20, 13 јули 2013 Biblioteka.jpg (податотека) 793 КБ Глиша   1
20:08, 13 јули 2013 Polici-el-komponenti.jpg (податотека) 868 КБ Глиша   1
20:07, 13 јули 2013 Samsung-ml2160.jpg (податотека) 773 КБ Глиша   1
20:07, 13 јули 2013 Menadzhiranje-kabli.jpg (податотека) 878 КБ Глиша   1
19:52, 13 јули 2013 Dell-powerconnect-2724.jpg (податотека) 842 КБ Глиша   1
19:41, 13 јули 2013 Tplink.jpg (податотека) 640 КБ Глиша Wifi - TP-Link TL-WR1043ND 1
19:38, 13 јули 2013 Brok.jpg (податотека) 886 КБ Глиша   1
16:44, 13 јули 2013 Kujna-kafemat-bokal.jpg (податотека) 748 КБ Глиша Кафемат за филтер кафе и електричен бокал за греење вода. 1
16:43, 13 јули 2013 Kika-chashi.jpg (податотека) 746 КБ Глиша Брендирани КИКА чаши и шољи. 1
16:42, 13 јули 2013 Kujna-frizhider.jpg (податотека) 770 КБ Глиша Фрижидер во Кујна. 1
22:14, 14 јуни 2013 Novica-kika.jpg (податотека) 112 КБ Новица   1
12:21, 17 декември 2012 Hacklab 2d osiguruvachi.png (податотека) 69 КБ Glisha   3
11:50, 17 декември 2012 Hacklab 3d.png (податотека) 130 КБ Glisha   2
19:43, 30 ноември 2012 DSO.jpg (податотека) 14 КБ Aleks   1
02:26, 25 ноември 2012 Svetlogas.jpg (податотека) 1,33 МБ Glisha   1
01:08, 18 ноември 2012 Onoff hacklab switch.jpg (податотека) 86 КБ Glisha   1
00:34, 18 ноември 2012 Switch.png (податотека) 18 КБ Aleks   1
14:34, 29 октомври 2012 Pp10-uplatnica-howto.png (податотека) 492 КБ Glisha Упатство за пополнување уплатница за Донација за Хаклаб. 1
16:48, 13 октомври 2012 Ане Лашкоска.png (податотека) 50 КБ Glisha   1
12:09, 11 октомври 2012 Poster clen16.jpg (податотека) 49 КБ Новица Постер од Гоце Митевски 1
02:00, 17 септември 2012 6333164733 8bdded92ba.jpg (податотека) 135 КБ Igor.stama   1
21:28, 16 септември 2012 Arduino uno test.jpg (податотека) 90 КБ Igor.stama   1
18:03, 16 септември 2012 Kurs.jpg (податотека) 65 КБ Aleks   1
17:53, 16 септември 2012 Cube1.jpg (податотека) 134 КБ Aleks   1
17:53, 16 септември 2012 Led-display.jpg (податотека) 79 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 Arduino-uno-mega2560-box.jpg (податотека) 565 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 Temp-network.jpg (податотека) 132 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 ArduinoMiniAndNGBreadboardPhoto.jpg (податотека) 147 КБ Aleks   1
17:52, 16 септември 2012 Puff arduino robot finds fire blows it out 2.jpg (податотека) 31 КБ Aleks   1
17:51, 16 септември 2012 Robotshop-rover-arduino-tank-kit.jpg (податотека) 10 КБ Aleks   1
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница