Разлика помеѓу преработките на „Фотографии 10години“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 80: Ред 80:
==== СФД ===
https://secure.flickr.com/photos/skopjesfd2007


== година 2008 ==
== година 2008 ==

Преработка од 20:20, 9 јули 2013

Задача

Од http://bugs.spodeli.org/issues/171:

  • Да се соберат што е можно повеќе фотографии заедно со мета податоци на едно место за да се направи некаква монографија (online или offline) за активностите на 2c.mk.
  • Независно дали ќе има монографија или не, да бидат собрани на едно место за да може лесно да се копираат во повеќе верзии.

Потсетници:Разно

Сподели знаење misc 2007 - 2011

  • http://flickr.com/photos/spodeliznaenje/archives/ (Стигнат е лимитот од 200 последни фотографии на Flickr. Треба да се види како да се преземат постарите фотографии без да се избришат постоечките)

Хаклаб разно 2008 - 2012

Твитер разно

година 2002

Маратон


година 2003

Маратон


година 2004

Ден на слободен софтвер Битола

Freesoftware flood

Кде vs. Gnome фудбал

Инсталационен фестивал

година 2005

Маратон

Ричард Сталман во Софија

Присутни: Дамјан, Стама и Илин Т

Инсталационен фестивал

година 2006

сподели знаење


година 2007

USAID Workshop 2007

iCommons Summit 2007 Дубровник

НСНД


= СФД

https://secure.flickr.com/photos/skopjesfd2007

година 2008

НСНД

CCC Берлин

Firefox 3 release party

OLPC

година 2009

НСНД

5 години Лагола

година 2010

НСНД

RMS во Скопје 2010

Mozilla Balkans 2010

CCC Berlin 2010

година 2011

GNOME 3 release party

Firefox 4 release party

Прва женска вечер во хаклабот КИКА

НСНД Охрид

НСНД Штип

година 2012

NSND Штип

NSND Белград

Share2 конференција

НСНД Струга

година 2013

НСНД Струга