Хаклаб

Од Сподели wiki
Преработка од 00:30, 17 октомври 2007; направена од IgorS (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Патот од 1000 милји започнува со првиот чекор.

Уште пред yaxwe имавме идеја за започнување на првиот Хаклаб во Скопје, е па еве ја вики страницата за тоа.

Просторија

Компјутери

Инвентар

Слободен софтвер

Интернет

Полица за книги

Ги имаме доволно