Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Активности/Октомври 2009“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(2С.МК)
(Откажано уредување 6672 од (72.4.71.66 | Разговор))
Ред 2: Ред 2:
  
  
MorKZR  <a href="http://oaaspgilsnbr.com/">oaaspgilsnbr</a>, [url=http://dbppftilpzfw.com/]dbppftilpzfw[/url], [link=http://ceiagygmiwfm.com/]ceiagygmiwfm[/link], http://pbjcjeuwnnnv.com/
+
== 2С.МК ==
 +
 
 +
=== Убунту ординација секој понеделник ===
 +
 
 +
5 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс
 +
 
 +
12 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс
 +
 
 +
19 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс
 +
 
 +
26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс
 +
 
 +
=== Сподели кино секој вторник ===
 +
6 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино Pirate Cinema
 +
 
 +
13 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино (TED night)
 +
 
 +
20 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино
 +
 
 +
27 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино
 +
 
 +
=== Сподели знаење секоја сабота===
 +
3 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење
 +
 
 +
10 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење
 +
 
 +
17 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење
 +
 
 +
24 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење
 +
 
 +
31 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење
 +
 
 +
=== Ruby.mk meetup секоја четврток ===
 +
 
 +
7 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup
 +
 
 +
14 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup
 +
 
 +
22 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup
 +
 
 +
29 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup
  
 
== Центар за нови медиуми ==
 
== Центар за нови медиуми ==

Преработка од 01:21, 4 март 2011

Октомври 2009


2С.МК

Убунту ординација секој понеделник

5 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

12 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

19 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

Сподели кино секој вторник

6 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино Pirate Cinema

13 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино (TED night)

20 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино

27 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино

Сподели знаење секоја сабота

3 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

10 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

17 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

24 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

31 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

Ruby.mk meetup секоја четврток

7 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

14 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

22 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

29 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

Центар за нови медиуми

Објавата ќе следува наскоро...